pexels burst 374885

Poppy’s cadeaushop en lekkernijen

Na meer dan 30 jaar in de zorg te hebben gewerkt heb ik in 2019 besloten “ het roer om te gooien”.

Een langgekoesterde droom van een eigen Cadeauwinkel met Food- en non Food producten wordt eindelijk werkelijkheid. Tijdens de vele reizen naar Engeland en de USA samen met mijn man Mike heb ik veel ideeën opgedaan om een unieke winkel te creëren die de sfeer van vroeger doet herleven. De sfeer van authentieke Amerikaanse country stores en gezellige Engelse plattelands winkeltjes wilde ik graag terug laten komen in onze winkel.

Samen met Mike en een bevriende ambachtelijke timmerman hebben we de winkel samen opgebouwd. Na een grote en tijdrovende verbouwing van meer dan 2 jaar gingen op 6 november 2021 eindelijk de deuren open. Het meest trots ben ik erop dat onze dochter Amy-Lynn ook part-time mee gaat werken in de winkel. Samen met haar en natuurlijk ons team hoop ik een uniek winkelconcept te hebben gecreëerd die gebaseerd is op geschenkmanden.

Voor elk wat wils en voor iedere gelegenheid. Hoe mooi is het om in mijn eigen buurt en onze mooie stad Doetinchem een unieke winkel te mogen hebben waar ik nog heel veel jaren van hoop te genieten, samen met mijn gezin en alle mensen om ons heen.

Ik hoop jullie snel te mogen begroeten!

Liefs, Ingrid.


Volg ons op Social Media